24 de gener 2013

PSC

Partit dels Súbdits Castellans, tret d'honorables excepcions. M'avergonyeixo d'aquesta colla d'impresentables. M'avergonyeixo d'haver-los votat fa anys. M'avergoneyeixo que l'honorable partit de l'honorable Pallach hagi caigut tan baix.
M'encanta que s'hagin posat al costat del PP i Ciutadans, colla de venuts als colonitzadors.
D'on han sortit aquests que havien de regenerar el PSC? Au, tots al femer. Escopinada a la cara, dats pel sac.

5 comentaris:

Joana ha dit...

Malgrat que m'exposo a ser objecte de burletes, jo soc PSC, i moltes altres persones.
Per això estic al costat dels que no varen votar, i no pots imaginar lo complicat que es.
Confio que tot passa, els ideals queden, i els meus, després de 25 anys de militant, encara hi son.
No rebo la teva escopinada, no em dono pas per al·ludida.
Tu, que m'has seguit temps, hauràs llegit més d'una vegada al meu bloc que no soc del psoe, soc del PSC.
Segons qui mana, bufa el vent, ara toca aquests, però algun dia, els meus, serem majoria, i el PSC tornarà als seus orígens de catalanisme actiu.
Jo confio.
(Ara ja em pots mantejar) :)

zel ha dit...

Com vols que et mantegi? Jo entenc el teu posicionament, el respecto i, més et diré, mentre teníem en Maragall president, i d'altres persones d'una talla política com cal, jo compartia molts dels principis, tret del de la independència, que el tinc al cor. Però aquests tipus enlloc de regenerar el partit, l'han enfonsat. O així ho veig jo. Finalment, encara hi ha gent del PSOE que mereix el meu respecte, però... no pas els que manen, oi que ens entenem
I justament el que enyoro, per això anomeno Pallach, és aquests catalanisme actiu!

Carles Casanovas ha dit...

Jo també estic confus per tota aquesta moguda. El PSC segur que s'ha equivocat, malgrat tot el que diguin els seus capitostos. A ningú se'ns escapa la vergoya de veura, com alguns del que son els representants que nosaltre hem triat, s'en foten del mort i del que el vetlla. Jo també pateixo d'aquest mal, amb alguns militants de Unió Democràtica, jo sóc dels primers militants de CDC des 1976 i m'escollono avui al veura que en Sánchez Llibre (UDC) diu que votaría NO a la Independència. Tinc que continuar, ara no puc plegar, doncs crec que en Mas i en Oriol,en Herrera i Catalunya necessiten el recolzament de tots nosaltres. Quan hagim guanyat l'independència ja em podré morir i deixar de pagar la quota.

novesflors ha dit...

Jo no sóc de Catalunya però sóc d'esquerres, i no puc capir que un partit, com el socialista, que es declara esquerrà, vote en contra del dret a decidir, crec que qualsevol poble té dret a decidir democràticament el seu futur. En conseqüència, no els tornaré a votar (en el meu cas parle del PSOE).

Anònim ha dit...

La veritat és que el PSC és una extensió del PSOE
és així, mal ens pesi
no poden votar a favor del dret a decidir per qué si es decidís a favor de la independència no ho podrien acceptar

no hay tu tia