23 de febrer 2013

l'ull de l'Ester

Tot i que se sap -i tots sospitàvem- que Felip Puig en les seves segures, seguríssimes afirmacions que no es va tirar cap pilota de goma -repeteixo, cap ni una, sr Cuní, es compten escrupolosament abans i després- la sentència i els forenses asseguren que només una pilota de goma pot haver rebentat l'ull de l'Ester.
Qui demanarà ara que Puig ha canviat de cartera -quins collons- que doni la cara per les seves segures -li puc assegurar que cap ni un dels mossos va llançar pilotes de goma, sr. Fuentes- afirmacions? 
Això és un joc d'ous, on els més abundosos són els "nials" que diu ma mare. Mentida rere mentida, és l'únic que es pot saber dels dirigents, d'una gran majoria d'ells.

Si això és la mostra de qui ens ha de dur a un nou país que doni lliçons de com sortir-se'n, jo baixo del tren.

Qui li rescabarà l'ull? 
Qui donarà la cara, ara?
Au, va, colla d'inútils!
Si més no, el sant pare, en saber de la merda que té pel voltant, plega (perdó per l'exemple)

9 comentaris:

Josep ha dit...

Un país seriós necessita una policia seriosa i professional. No podem fer com els espanyols i posar-li un tricorni als inútils de la classe.

El primer error és a la selecció de personal.
El segon error rau a la tria del material.
El tercer error es troba a la cadena de comandament.

Han aconseguit que enyorem la Montserrat Tura i el Joan Saura.

zel ha dit...

Doncs jo no gosava dir-ho, però sí!

Anònim ha dit...

Davant de les imagtes d'uns robocops estomacant a un nano i a una xavaleta que el volia defensar, en Puig no va tenir més remei que empassar-s'ho però, això sí, la culpa va ser d'algun element incontrolat.Mentida. Els gossos només ataquen quan els amos els atien i, en qualsevol cas,els comendament s'han de fer responsables.
Si ha de plegar algú, que plegui.

Garbí24 ha dit...

és com tot, fet depresa i corrents i només mirant els interessos de cadascú. Què és per ells un ull? si no tenen sentiments de cap mena. Se'ls en fot que la gent es suïcidi, no tingui feina i passin misèria.
Estem en un carreró sense sortida, el primer dia que una bala impacti sobre un d'ells serà el dia que començarem a tirar endavant. Mentre no estiguin acollonits se'ns pixaran a la cara. Tots

Josep ha dit...

Joan Gasull: home, no és el mateix. No és el mateix l'acció delictiva d'un funcionari (un policia, en aquest cas) que un suïcidi, que és una acció personal.

Fosqueta ha dit...

Aquí ningú es dona per eludit, aquí no plega ni Déu, auí tots esta eenmerdats fins al capdemunt, però tots callats com uns putes...

Sí senyora, almenys el sant pare plega, és el que haurien de fer molts!!!

fanal blau ha dit...

No entenc com poden mirar-se al mirall cada matí...

zel ha dit...

JO tampoc, fanal blau, no entenc com s'aixequen, es vesteixen i surten al carrer...
Gregori, és que haurien de plegar tants, i això reclamem...
Joan, Fosqueta, és l'eterna conversa, fins que no els imàcti una bala a ells...

Elfreelang ha dit...

país d'ineptes i mentiders.....doncs com ha dit més amunt el Josep ara amb la distància a Joan saura se'l va crucificar i ridiculitzar però al capdavall potser va ser perquè va tractar de posar alguns límits , recordeu allò de les càmeres dins les masmorres? si haurien de dimitir, de disculpar-se....l'ull ja no podrà ser salvat però hi ha molts mirades que els vigilen i demane, exigeixen que es fiquin les pilotes de goma al....