14 de juliol 2013

fàcil, fàcil... foto 3 (i això que avui em surt l'emprenyament que he callat dies i dies)

Abans de passar a la foto, us he de dir que m'acabo d'enfadar molt però molt llegint els diaris aquest fi de setmana. He buidat el pap al facebook, on ho he de fer? He signat totes les reclamacions populars possibles...Com en som de burros tots plegats en seguir no pas tossudament alçats, sinó tossudament callats, en l'allau de misèria que ens està menjant. No entenc com cap ni un dels qui hauríem de dir ben alt prou a tots aquests podrits que ens manen aquí i allà, i dir-ho alt i clar, anem fent via tranquil·lament. Sí, ja sé, la processó va per dins, però... que heu llegit què diu Duran avui? Que vau escoltar el MasColell ahir? Que veieu el pidolaire del president fent l'indi? Una colla d'indignes que van fent els seus soparets de corbata a la costa brava, blanca o daurada, o la muntanya catalana, això sí, però que ens segueixen fotent ja no només el plat sinó les estovalles. I que segueixen apostant per privatitzar tot i no donar comptes de res. Qui els va parir. Perdó
Fàcil, molt fàcil, és una imatge que em sembla que l'ha fotografiat tothom qui ha anat a la part envoltada d'aigua del Països Catalans.

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Bé, no ho hagués encertat per la foto, però pel que dius, deus parlar de Mallorca, no?

Garbí24 ha dit...

Menorca.....barri de Binibeca

sa lluna ha dit...

Bé, crec que aquest si podria ser... És el campanar de Binibeca Vell.

Binibeca Vell és un poble de pescadors situat al sud-est de l'illa de Menorca, a les Illes Balears. Pertany al terme municipal de Sant Lluís, de la capital dista 5 km, així com 8 km de la capital insular Maó. Juntament amb la Platja de Binibeca i Cala Torret, que formen Binibeca Nou, formen Binibeca.

Que passis una bona nit!
Bessets :)

Oscar Ramírez ha dit...

entenc perfectament el descontent, ràbia continguda diguem-ne, que expresses. Molts ànims.

McAbeu ha dit...

Jo penso que si anem fent la nostra, encara que potser no tan tranquil·lament com et penses, és perquè no podem viure permanentment emprenyats. Admeto que així els hi seguim el joc però també és necessari trobar espais on desconnectar.

I jo alguns d'aquests espais els trobo als blogs, com per exemple participant en el teu joc. Em sonava molt aquest campanar i una ràpida consulta a Mr. Google em sembla que m'ha permès reconèixer-lo. Ara t'ho dic per mail, a veure si l'encerto.

zel ha dit...

Xexu, maco, t'hi acostes geogràficament...

Elfreelang ha dit...

Eivissa? tens raó zel estem massa callats acabarem venuts i tot o llogats.....

Elfreelang ha dit...

osti ara no ´se si ja t'he deixat comentari o no....doncs això crec que es Eivissa?

zel ha dit...

Elfri, t'hi acostes...

Ferran Porta ha dit...

Tampoc no sé on és, però la foto és preciosa. Voldria poder veure-ho amb els meus ulls; dóna pau!

Dels fills de puta aquests que juguen amb nosaltres, millor no dic res (oops, em sembla que alguna cosa ja he dit).