07 de juliol 2013

Regal i joc tot preparant l'aniversari "6 anys de blog 6"

Com que ja no tinc massa idees, i sí moltes ganes de recuperar la interacció amb els meus amics i coneguts i saludats i donar la benvinguda als nous, d'aquí al dia 2 d'agost, aniré publicant de tant en tant fotos de llocs on he anat o vull anar. Aquesta és una pista important per la primera foto que he penjat a baix!  Ho faré de manera que es puguin reconéixer amb un xic de paciència.

He moderat els comentaris, que així ningú pugui fer un "copypaste". O, podeu enviar la resposta  a rosersuso@hotmail.com. De tota manera, si això de moderar no resulta, i ho trec, us prego que no doneu el nom del lloc al blog!

Jo no tinc experiència com d'altres en això de donar numerets i premis. Però ho vull fer i em fa il·lusió. Procuraré no perdre pistonada i si algú creu que no dic els encerts correctament, em rectifiqueu, sisplau.

Finalment, un sorteig amb una mà innocent (miraré que sigui del ram i que sigui una mà propera...) dirà qui serà el guanyador o guanyadora dels que tinguin més encerts, i un altre d'entre els qui hagin participat més.

Cadascun d'ells rebrà un quadre, que, modestament, hauré pintat jo. Espero i desitjo que us faci il·lusió el projecte!

7 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Ja saps que sí, que ens fa il·lusió el projecte...

Intentarem endevinar...

Garbí24 ha dit...

ep.....doncs jo no veig la foto.... :-)

Sergi ha dit...

Jo participaré, i tant, però només pel plaer de fer-ho, si ja em costa reconèixer cares, paisatges ja no diguem. Si no és que ho poses molt fàcil ho tindré malament, de moment ja no sé la primera. Ei, però jugar que no falti!

McAbeu ha dit...

Ja pots comptar amb la meva "interacció" que 6 anys de blog s'han de celebrar com cal. :-))
Vaig a mirar aquesta imatge que dius i si endevino on és t'ho dic per mail.

sa lluna ha dit...

MOLTES FELICITATS per aquests 6 anys!!
...i tantes aferradetes com anys que vindran!!:)

PS: Jo vull un quadret de butxaaca!;)

zel ha dit...

Aneu perduts...hihihi...

Lluneta, te l'hauré de fer tant sí com no!

sa lluna ha dit...

:)