27 d’agost 2013

S.O.S.

No sé com tornar a ser qui era. Jo tenia un sobrenom, i ara, amb el coi del GooglePlus, ho he perdut tot. Vull dir que la meva identitat virtual s'ha perdut, m'ha passat al domini gmail com a preferent, quan no el faig servir per res, i no puc tornar enrere. Sempre em demana de compartir i tot i que he buscat com desvincular-me, el Google Plus m'amenaça de perdre tots els meus serveis. 
Quan vull deixar algun comentari, no puc fer-ho amb el nick de Blogger, em surt sempre el coi d'identitat del Google+ i ara resulta que surt tot el que vull i el que no vull si poso el meu nom al buscador.

Suposo que us hi heu trobat, però jo el que voldria és tornar enrere i deixar de sortir com ara, tenir el meu dibuixet i el meu sobrenom, i no pas compartir amb tot el món mundial qualsevol comentari, foto, etc...

Algú sap com desvincular-se del Googl+ ditxòs i ser qui eres abans dels canvis? (Sóc conscient que vaig fer quelcom sense adornar-me'n i tot va canviar!)

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Em temo que no és possible tornar enrere. I també em temo que d'aquí a no massa tots ens veurem com tu. Ells volen que tot vagi via G+, i no ho podrem evitar. Hi ha coses que ja no es poden fer si no ets de G+, t'obliguen a fer-te'n. Si vols seguir fent servir el que feies servir, de la mateixa manera, ara paga peatge. Qüestió de temps que intentem entrar al correu, al blogger, a youtube o a on sigui i ens digui que res de res si no ets de G+. De moment, em faig el despistat, però tot arribarà...

Josep ha dit...

Jo crec i estic d'acord en el que diu XeXo, de fet jo també em resisteixo a no fer res, però en qualsevol moment serà així sense voler. De totes maneres jo escriuria a Google exposant el cas. Una cosa o altra hauran de dir. Molta sort.

Garbí24 ha dit...

ja fa temps que em va passar a mi....i no vaig saber tirar enrrere, al final ja ho he donat per fet i si surt el meu nom que surti, de moment encara no han sortit fotos de quan em dutxo....
Aquesta gent volen saber tot de nosaltres, però com que no tinc res a amagar que facin el que vulguin, el que si vaig en compte és en el fet de que publico perquè un cop has fet click ja no ho controles

rits ha dit...

Doncs si aconsegueixes la manera, me la xives. Jo tampoc vull el google +

rits ha dit...

He mirat el meu comentari, a veure com sortia.... i se m'ha ocurregut que potser si vincules el blog a un compte hotmail potser el mantens. De moment, crec que mantinc el meu nick i identitat i l'únic que se m'acut és xq no tinc vinculat el blog a un compte gmail.

rits ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mar ha dit...

Doncs no ho sé, però per raons ben ocultes al meu enteniment i, tot i ser de G+, amb més pena que glòria perquè no l'acabo de pillar... miraculosament, per aquí tembé conservo el meu perfil de blogger intacte (però ja et dic, no sé pas perquè) i la teoria de la rits per a mi no serveix perquè jo sí que tinc un compte gmail associat al blog...
misteris de la vida... (o de sant google!)
ànims i molta sort en el retorn...

McAbeu ha dit...

Segurament, com tu mateixa admets devies acceptar algun canvi sense adonar-te.
Si entres al teu compte de google (per exemple des de la pantalla de Gmail clicant damunt la teva icona de dalt a la dreta i clicant a COMPTE) s'obrirà una pantalla amb unes opcions a l'esquerra. La penúltima és GOOGLE+, si la prems apareixerà una nova pantalla de configuració i, abaix de tot, dóna l'opció de "DESACTIVAR Google+". Jo no ho he provat mai perquè encara que tinc G* no m'he trobat amb aquest problema que expliques, així que no sé si serà pitjor el remei que la malaltia i potser s'esborrin més coses del teu perfil. Si ho fas, ves amb compte i llegeix bé tot el que vagi sortint abans d'acceptar. Sort!

zel ha dit...

Com bé diueu, el que passa és que es vinculen els comptes i quan el hotmail va canviar i va passar a ser tot Microsoft, el Google va absorvir les dades. I ara, el Gatot em diu que si de cas es pot peovar d'obrir un altre compte "inventat". Però vaja, a d'altres com en Joan els va passar el mateix.
Si provo d'anar a desactivar, em diu que perdré serveis i contactes que tinc ara. I això és el que m'emprenya! Vaja, és igual. Aniré mirant de privatitzar dades!

Gràcies a tots!

Toy folloso ha dit...

Amb el problemes que hi ha per sortir del Face -ja ni parlem de la manca de privacitat-, qualsevol entra a la competència!.

zel ha dit...

Calla, calla que acabo de fer un invent! a veure si em surt!

Elfreelang ha dit...

Jo per si de cas no he anat ni a tocar el ditxós google plus ....si no et surt el que t'ha explicat el MAcbeu pots provar de canviar el nom és a dir a google no comproven pas si els nom ´son o no reals per tant ningú t'impedeix vincular el teu comte a algú que es diu Ara mateix per exemple ...no sé si ja ho has resolt

Toy folloso ha dit...

Després et demanaran el numero de telèfon, més tard el del compte del banc....

zel ha dit...

ja me l'han demanat el nº de telèfon!!!!!!