02 de gener 2008

endocràcia, teocràcia, democràcia

Diuen que la Hilària està així com una mica nerviosa. Es veu, que, lluny d'allò esperat, no ha aconseguit la majoria que preveia en les enquestes, que l'Obama li va a la saca (dita de la iaia Carmeta) i que els altres dos que ni recordo com es diuen, van pujant.
No ho recordo, i quedaria bé que tanqués aquesta finestreta, consultés el diari i ja està, o que fos més professional i hagués fet un esborrany. Però no, és que tampoc els recordarem més enllà de la precampanya. I és que a la pàtria mare i salvadora de tots, USA, de fet importen només tres o quatre noms. Busch'os, Kennedy's, Clinton's i poca cosa més. Bé el Gore s'ha fet amb la terra de fer pipes amb l'escalfament global, que ja està bonic això, baixes del carro i dius -"aaaaah, jo no era...!", quedes com un senyor i t'endús un Nobel. Que m'ho expliquin, que no ho entenc.
Reculem i tornem-hi. Perquè allà sempre manen els mateixos i es van passant la pilota de pare a fill, d'espòs tronera a superdona? No ho sé, bé sí sé, s'han de tenir molts quartos, però que molts i molts per poder optar a fer un intent de campanya. I els dòlars manen, no els ideals. Ja us en podeu riure dels voluntaris de la marató de TV3, allà dia rere dia perseguint, assediant i prometent "l'oru i el moru" si van a votar per ells. Endocràcia? Familiocràcia? Psèèè, si no hi ha ni partits...



D'altra banda, he ficat el nas per error a una cosa que es diu "RebeliónDigital" així tot junt. Jaaa!!! He anat de dret a la gola del llop. Sort que per deixar un comentari et demanen de tot, que perquè no tenim encara de naixement codi de barres que sinó... Quins nassos. Per això la foto del nas, que aquest és un follet dolent que a Bretanya anomenen "Korrigan" i he optat per posar la foto (feta amb el mòbil, ja es nota). He quedat gairebé com aquest.


LLegiu el post del tal Pumares. La mare que el va parir. És que ja us dic jo que allò és territori comanxe (pobres comanxes), és per entar-hi cada dia i emprenyar-se una mica i així vas decidida a la feina i ai de qui se't posi al davant, que ja ha begut oli. Aquí ho teniu:

Gobernados por los enemigos Por Adrián Pumares Suárez
Los nacionalistas nunca cambiarán. Esos seres detestables y egoístas no se merecen ni tan siquiera una miga de confianza. No existen los nacionalistas moderados: son todos unos egoístas, son seres ruines y bobos cuyo discurso tiene menos sentido, si cabe, que el de la izquierda. Da igual que sean de derechas, que de izquierdas, que ambidiestros: son malvados, zafios y malévolos. Tienen el voto de una mínima parte de España y pretenden gobernar a España entera; pero lo más lamentable es que lo consiguen. Por culpa de una ley electoral injusta, España, los españoles, están pagando, continuamente, un precio altísimo a los nacionalismos. Los nacionalistas no tienen ideología, o bueno, tienen una sola: el dinero. Los nacionalismos tienen los valores que más les convengan, defienden los valores del que más les pague, del que más les beneficie.
Aunque bueno, los nacionalistas, si se piensa bien, sí que defienden unos valores: los mismos valores defendidos por ETA. ETA consigue que las nueces caigan del árbol (a base de tiros en la nuca) y los nacionalistas las recogen. Es penoso que España dependa de personajes que, aparte de ser ruines, aprovechan para su discurso los valores de una banda terrorista como es ETA. ETA mata, los nacionalistas hablan; pero al fin y al cabo dicen lo mismo con otras palabras.
Y si no me limito al nacionalismo vasco no es por equivocación, sino porque no hay ninguna distinción entre los distintos nacionalismos: a todos les convendría un grupo terrorista que defendiera sus valores, pero mientras sólo exista ETA, todos recogerán las nueces tiradas del árbol por ETA, a base de bombazos, tiros en la nuca o chantaje y extorsión.
Por estas razones, es penoso que España dependa de estos seres para tomar decisiones; es penoso que España dependa de una minoría (además de minoría malvada y egoísta) para hacer leyes para todos. Pero lo más lamentable es que estamos siendo gobernados por los enemigos de España, nos gobiernan personas que nos detestan, que nos les interesa nuestro bienestar y que buscan, única y exclusivamente, su propio beneficio.

A que emprenya... (això del link ho abandono, teniu raó, res de publicitat de franc.


Entre aquests i els cardenals i bisbes, en tenim un fart, ahir es va haver de fer publicitat des del govern central dels articles contra els quals atempten els pretesos requeriments de l'esglèsia. Diria que hi haurà certa fermesa, si més no la intenció de frenar l'avenç de l'integrisme del sr. Rouco Varela sembla anar per bon camí, més quan el partit socialista s'ha adonat de la perillositat de les aliances entre església, PP i grups més ultres encara, i el potencial mediàtic que estan intentant exercir.

11 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

Vols dir que un tio ultranazionalista com aquest és mereix que l'enllacis i en facis publicitat?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

no he aconseguit acabar-ho de llegir. No suporto el nacionalisme i el que menys, l'espanyol.

Barbollaire ha dit...

buufff!, nina... jo tinc un company de feina, asturià, que és de la mateixa corda...
i te un blog on ens posa a parir sempre que pot... i això que va estar vivint aquí 5 anys!!!

com diria el poeta: "tap, tap, tap, son bojos aquest espanyols"

bona nit, nina. Petonets dolços i desemprenyants. ;¬)**

Mikel ha dit...

Jo estic una mica en la linia d´en Jordi hi ha gent que no es mereix ni que es parli d´ella.
Bon any nou!!

Striper ha dit...

Parlavas d'algu en concret potser algu una mica ranci.

Jobove - Reus ha dit...

que mono el Pumares parla de nacionalismes i ell que és ?

tots son una colla d'hipòcrites
i si hi ha infern no hi aniran, apa !!!

petons

Jesús M. Tibau ha dit...

Això de la demcràcia a EEUU ´s una mica relatiu, ja que només poden triar entre dos candidats que, més o menys, són la mateixa cosa.

zel ha dit...

Doncs per això ho deia, JosepMa, que democràcis res, la puta pela i sempre els mateixos.
I pel que fa a això del pumares, em sembla que si bombardegessin sovint i sentíssim això, aviat faríem un pensament ben fet, sols i lliures.

LlunA ha dit...

ostres...comencem fort l´any!!! jejeje

Un petonet

Anònim ha dit...

Molta emprenyamenta molta critica molta revelació moltíssima rao...peró ..que fas? que fem?, així anem.
l'avia

Anònim ha dit...

Soy Adrián Pumares Suárez. No tengo la menor idea de catalán o el idioma que hablen (ni ganas ni tiempo para aprenderlo). Sólo les solicito que quiten mi articulo de su blog cuanto antes.
Gracias.