01 de desembre 2009

...el dia de...(són imaginacions, diuen...)

Segons fonts del diari “El País”, encara hi ha països (30),on s’expulsa gent per tenir la SIDA. EEUU entre ells.

Més d’un 30% de persones portadores o malaltes expliquen que han perdut amics. Més d’un 70% saben que serien acomiadats si els seus amos sabessin que tenen la malaltia. Més d’un 28% afirma que els seus fills són apartats o rebutjats. Més d’un 59% de famílies afirma que sentirien malestar si sabessin que els seus fills comparteixen escola amb portados o malalts.
Tristesa, soledat, discriminació, estigmatització.
El més greu és que un 18% de persones anuncien sense embuts que voldrien llistats de persones “infectades”. Ja només falta que demanin un guetto, com al temps de les leproseries. Casumcony, que en som de bèsties.
Com aquell que deia sense embuts que "les mans dels africans, negres, no estan fetes per manipular un preservatiu, que no saben ni entenen com fer-lo servir, i que degut a la seva particular morfologia, no apte per segons quin tipus d'activitats manuals, el faran malbé i encara serà pitjor el remei que la malaltia" Hòstia.
Això em porta a recordar un post genial. El trobareu aquí. Ella és biòloga i les seves entrades s’han de llegir.
A manera d’apunt. Hi ha una mena de grup (gairebé una secta, tot i que es diuen Associació)anomenat Plural21, que afirma sense escrúpols que la SIDA és una mena d’invent (podríem considerar que ha sortit d’algun laboratori, evidentment, sabem que fan manipulacions genètiques a dojo), però que no cal cap medicació. De fet, persones que en són seguidors, moren per no acceptar el tractament. Amb el mateix tarannà de barreja espiritual i científica, afirmen també que el càncer de veritat no existeix, només és una manifestació psicosomàtica, per la qual cosa, amb neteja espiritual la sanació senzillament sorgeix. Puff, ja està.
El més collonut del cas, és que a les darreres jornades de Plural21, fetes aquest novembre, una de les ponents era la sra. Teresa Forcades, famosa pel video i la barreja de veritats i ficcions que explica sobre la grip nova. Vaja, vaja, començo a entendre coses...
Trobareu la informació aquí, aquí i aquí.
Apa aquí amb els de "Ciencia y Espíritu". Tot és a la teva ment, tot, et mors de sida? Nooooo! Invents! No et mediquis, no als retrovirals, no a les cures, l'esperit et salvarà...
Vaja, que tot i que lluitem per erradicar malalties, hi ha qui encara creu que la ment ho pot tot, i, conseqüentment es deixen literalment morir esperant que l’esperit ho curi tot. Jo no sé que farien si els toqués a algú de prop. No farien mans i mànigues per solucionar o pal.liar la malaltia? Encara que algú faci negoci? Però si sempre hi ha algú que fa negoci, coi, amb tot... "Xarlatans"

13 comentaris:

Striper ha dit...

Jo trobo greu que hagui gent infectafda que no faci servi cap mija, ni ho digui a les sees parelles.

Sergi ha dit...

La veritat és que no he seguit tant Forcades com per dir que té raó o no, però sí que sóc de l'opinió que això de la grip A és una mica un camelo per tenir-nos entretinguts i espantats. Que existeix? És clar, però també existeix la grip de tota la vida (que és diferent cada any), i ningú no en parla, i és més potent i fins i tot mata gent.

Que el VIH sortís d'un laboratori no m'estranyaria, però sigui com sigui, la versió oficial és que ve de la seva versió de mico. És creïble, és evolutiu. Però em fa gràcia que parleu de manipulació genètica com una cosa dolenta, i que fem els científics bojos. Evidentment, en males mans l'enginyeria genètica pot ser molt perillosa. Com l'eina d'un tirador de tir amb arc, que si li dones a algun fill de puta és capaç de carregar-se a algú. Però gràcies a la manipulació genètica es salvaran moltes, moltes vides, i es millorarà la qualitat de vida de moltes altres. Almenys en un món ideal.

Clidice ha dit...

Cal parlar-ne, sense parar. Cal desvincular-la de l'homosexualitat, de l'addicció a les drogues. Hi ha milions de criatures amb Sida al món, que no arribaran als 3 anys. No n'hi ha mai prou. Un molt bon post.

sànset i utnoa ha dit...

Molt bon post! Un escrit revelador!

Vaig llegir la notícia d’Intereconomia (la meva ment malalta m’obliga a llegir alguna cosa d’Intereconomia, el Mundo, etc... per saber que diuen aquella banda d’idiotes). Em vaig quedar gelat. Com són capaços de dir el que diuen? I al damunt, i encara que no s’ho creguessin, es quedarien tan tranquils. “Vosotros, como sois negritos, os jodéis. Condones y retrovirales para nosotros, que vosotros sois unos analfabetos”. L’únic que podem fer amb aquesta gent és la castració química (pels d’Intereconomia/Mundo/ABC/Razón/COPE; no pels africans, eh?)

Això de la Teresa Forcades, francament, era d’esperar.


*Sànset*

Anònim ha dit...

Guapíssimes les fotos, com les has trobades?

Anna Tarambana ha dit...

A mi em semblen temes molt seriosos, en els que la població bastant a la "mà de déu" i ésmolt fàcil que algun llest se'n vulgui aprofitar. Ara m'ha vingut al cap el llibre i també pel·licula: The constant gardener, el jaridnero fiel. Sobre la industria farmacèutica.

yraya ha dit...

Que mentes más retrógradas, así va el mundo.
"les mans dels africans, negres, no estan fetes per manipular un preservatiu, que no saben ni entenen com fer-lo servir, i que degut a la seva particular morfologia, no apte per segons quin tipus d'activitats manuals, el faran malbé i encara serà pitjor el remei que la malaltia"
No querria decir que no fabrican condones de la talla XL???
De verdad, yo flipo en colores.
Un besote Zel

Mateo Bellido ha dit...

Hola, Zel. ¿Qué tal? Paso a saludar al tiempo que excuso mi ausencia. El maldito tiempo que se esfuma sin sentir.
Te quedó muy bonito tu rincón. Es elegante el fondo gris, pero espero que en tu vida ese color no te acompañe más que en los accesorios.

El tema que tratas me interesó mucho.
Un abrazo

Josep ha dit...

Hola Zel.
He llegit el teu escrit,els teus enllaços i també els de la Mercè.
De tot això solament hi ha una cosa que m'ha sorprès, i és que no es que dimonis fa el senyor Paniker en aquesta secta de PLURAL 21 . Però no crees que és l'única, si mires per Internet trobaràs des de les bayas tibetanas del Goji, fins a la millor clínica del món que et guareix el càncer, amb la mateixa rapidesa que un mecànic et repara un cotxe.
Una abraçada.

Josep ha dit...

Se m'oblidava comentar que abans de "inventar-se" els laboratoris ja existian les malalties i les mutacions. No dic que no sigui un "invent" d'algun laboratori, però francament trobo tan simple l'explicació del perquè de la SIDA, GRIP A, i segons per a qui el CÀNCER que no m'ho crec. Que estudiïn :que és una cèl·lula?
Una abraçada.

Anònim ha dit...

僑泰廚具網專營 系統傢俱,客制化系統家具,廚具,歐式廚具櫥櫃,系統櫃,家具工廠,系統家具工廠,本公司採用全自動化加工設備及各式大型半自動生產機具及一流經驗操作人員和嚴格的品質管制,提供室內設計為客戶生產精緻完美,高品質的產品。歡迎參觀指教喔!

el paseante ha dit...

Això dels africans que no saben manipular els preservatius és de Ràdio Intereconomía. Ja ho vaig escoltar repetit a Rac1.

Hi ha gent molt inquietant al món. Jo, des que m'he convertit al Pastarafisme o religió del Monstre de l'Espagueti Volador (Flying Spaghetti Monster), visc millor. No és conya això del Pastarafisme. Busca a Google i veuràs que més o menys pensen com tu.

Kuroi Neko ha dit...

Ostres, precisament fa una estona he llegit un mail d'aquesta doctora, sobre el tema de la Grip A.
M'havia semblat un poc extremista (sobre no vacunar-se i blablabla), però no m'imaginava que estigués ficada en aquesta mena d'assumptes també!