27 de març 2011

bye

Ara se m'acut una idea estranya. Merkel, per fi, sembla que comença a perdre pes. (Ep, i no em refereixo al mateix que hauria de perdre jo, no)

.

I se m'acut també que quan penso en ella, em passa el mateix que abans amb la dama de ferro. Aquesta, també ho és, una dama de ferro, però més aviat de cor de ferro. És curiós que, dues dones ben influents, molt influents, siguin reconegudes no per la sensibilitat que presumim que caracteritza les dones, sinó per la fredor i la forma calculadora de veure i viure i governar.

.

Desitjaria que fos un bye ben afermat, el primer, però el primer d'una sèrie d'adéus als neocons que governen el món. A veure si tenim sort i com passa sempre, encara que aquí a Ibèria fem un tomb a la dreta, els altres comencin a sortir-ne. de fet, sempre hem anat a la cua de tots els canvis, els positius, vull dir.

.

Ja se sap, aquí, al país veí, encara viuen a l'edat mitjana, amb cacera de bruixes inclosa. De bruixes que amenacin les feixistes, s'entén. Hi ha bruixes i bruixots que campen ben tranquils, oi Camps?

12 comentaris:

Montse ha dit...

ai, massa gent de ferro ens envolta, companya!!! a mi també m'agradaria dir-los bye bye!

Garbí24 ha dit...

el problema és que tots els buitres que esperen per entrar a repartir-se el festí no prometen gaire res millor

l'esperit del gat ha dit...

em temo que aquí i allà segueix havent-hi massa política d'aparador (quants anys fa que no se'n parla, zel?)

les dones, benvingudes sempre, que són a primera línia hi són si actúen amb més ma de ferro que els homes...

és a dir, com en altres aspectes, si vols manar segueix els usos i costums de sempre; fes com si fossis un home; i com que ets dona, t'ho consentiran millor...

tenim mala peça al teler, perquè... vivim en democràcia, no?

em passo pel cul -amb perdó o sense- la democràcia dels neocons i neoconyes; el feminisme de les masclistes i la integració dels racistes.

ho sento, però algú ho havia de dir.

onatge ha dit...

El que més em fot és que a més de fer-ho pessimament, després cobraran vitalíciament... D'això ningú no en parla.

Des del far bona nit.
onatge

Pere ha dit...

Teatre, tot és teatre ... obriu les portes i que el poble pugui veure la funció.

Bona nit Zel.

El porquet ha dit...

El tema Camps, crec modestament, ja comença a passar de mida...

Jordi Dorca ha dit...

Compte amb la Merkel, que també la veig molt desmillorada últimament.

Unknown ha dit...

A mi m'agradaria que Merkel perdera més pes del que ha perdut.

L'estat espanyol és el cul d'Europa en aquestes coses...Fem el contrari a tots, i ens té que passar factura algun dia. I sobre Camps...no diré res. Segurament em tanquen.

:)

Magda ha dit...

Anava a dir alguna cosa en relació a les dones en el poder però se m'ha avançat l'esperit que des d'allà dalt (o allà baix?) ho veu tot més aviat. No es tracta d'aconseguir més dones als llocs de poder, es tracta de canviar el poder i fer-li entrar, entre altres coses, virtuts més "femenines" siguin dones o homes qui les apliquin. Cal acabar amb els ferros que dominen sí, obrir les portes perquè tothom pugui participar dalt de l'escenari. O millor, tothom a la platea.

Cèlia ha dit...

Però comença la primera taca de verd de forma seriosa, això es comença a moure! Un engranatge pesant però es mou!

jpmerch ha dit...

Si dóna igual que donen tomb a la dreta o l'esquerra, només es governa com volen els que tenen els diners. Botín li ha dit a Zapatero, queda't quiet i no et mogues que a ara a nosaltres ens va de collons i hem d'aprofitar la crisi per mirar de guanyar més, volia dir, per fer alguns ajusts, ja direm quan has de marxar.
No és cridaner que a l'amo d'un dels bancs que més beneficis obté li vaja bé la política d'un partit que es diu socialista?

Jesús M. Tibau ha dit...

i jo que tenia assumit, pobre innocent, que les bruixes no existeixen