31 d’agost 2012

Mandala amb paint pel joc de l'Assumpta

La veritat és que amb el paint (i passada pel Picassa) costa més que no sembla fer segons què. Però una proposta de l'Assumpta l'he de fer, que llavors em sabria greu que li sabés greu que jo no hi fos! hihihihiiiii

13 comentaris:

Anònim ha dit...

el paint mai ha sigut un gran programa, però tots l'hem explotat per sobre dels seus límits

Sílvia ha dit...

Uaaaau, té raó el pons! fer això amb el paint és un èxit. I la mandala (el mandala, no m'acostumaré a dir-lo mai en masculí??) m'agrada, no n'havia vist cap encara que no fos abstracte. Felicitats pels resultats!

mar ha dit...

Què bonic que t'ha quedat!
Algun dia n'aprendré!

Assumpta ha dit...

Ooooooooooh!!!! Espectacular!!... No sé què és el Picassa, però el Paint sí i sóc incapaç de fer-hi res... sempre al·lucino amb el que feu la CARME i tu... però és que fer un MANDALA senceret, amb tota la simbologia de l'arbre i aquests colors tan macos... és de Matrícula d'Honor!! :-))))

Carme Rosanas ha dit...

Genial, Zel, aquest mandala Paint... T'ha quedat fantàstic. Jo m'estic limitant a pintar els que he imprès...

McAbeu ha dit...

T'ha quedat més que preciós, és tota una obra d'art aquesta mandala. I feta amb el Paint encara té més mèrit. Felicitats de veritat!! :-))

Per cert, dir-li a la SÍLVIA que no cal que s'acostumi a dir-ho en masculí. Segons el DIEC, "mandala" en català és un nom femení.

Carme Rosanas ha dit...

Mira, ara me n'has fet venir ganes, de fer una mandala (gràcies, Mc!) amb el Paint, però jo el faré de formes geomètriques... per variar i també perquè em sembla més fàcil! :)

Alba ha dit...

uuauuu!!! T'ha quedat molt xulo el mandala! Reconec que pintar (decentment) amb el Paint és molt complicat per això el teu mandala és una passada!!!

zel ha dit...

A veure, estimats/ades, jo em limito a posar un model, l'obro amb el paint, i llavors sí, es tracta de resseguir, anar pintant, fer servir les poques eines que té i després fer joc d'efectes amb el Picassa, és art per burros, els que en saben fan meravelles amb el photoshop!!!

Elfreelang ha dit...

Sigui com sigui jo ni amb el paint me'n surto! bona mandala zel!

Elfreelang ha dit...

o és bon mandala?

Assumpta ha dit...

Així que és femení!! hahaha i jo esforçant-me a dir-ho en masculí!! ai, mareta meva!!

Gràcies, MAC!! :-DDD

El porquet ha dit...

Oh! Doncs la trobo súper original! De veritat! Li has donat un toc ben sorprenent!