23 de maig 2013

quan perds un merlet

Segueixo amb el meu encís pel paisatge que m'envolta.
Ara sóc al castell, que veig cada dia des de fa tants anys. Feta una segona passada general, abans d'anar a detalls del rocam, m'adono que m'he menjat un merlet de la banda esquerra. Quina mèèèèè... I sí, el foradet que ens ulla és així, com tort, des d'on vaig fer la foto. però com recoi hi poso el merlet que falta?


4 comentaris:

Sergi ha dit...

Quins mals de cap que tens, a mi em sembla que està molt bé, encara que li falti un merlet. Mirat les teves pintures trobo que tens força traça, i ara que hi poses els cinc sentits aniràs millorant segur. Jo que no hi entenc gens, trobo que les imatges que ens mostres tenen una vida especial i que hi ha molta cura en els detalls.

El Mur de Xerea ha dit...

Dona, aquest petit detall li dóna personalitat.

- En aquesta sala poden veure la famosa pintura "El castell desdentegat". Rep aquest nom per la falta d'un merlet a la part esquella. Alguns historiador de l'art pensen que aquest fet és un simbolitza l'afinitat de l'autora amb els seguidors de la deessa mare, un símbol de castració del mascle prepotent, una porta oberta cap a un nou ordre de les coses.

Sols cal que no hi dónes massa pistes del teu despiste.

Un bes Zel.

zel ha dit...

sou collonuts!

sa lluna ha dit...

I el merlet va volar cap uns altres indrets. Quí sap, potser torni aviat!

M'agraaaada!!
Bessets