09 de novembre 2013

#MossosAssassins

Han passat molts dies, però no me'n sé avenir.
No vull un país amb aquesta polícia.




http://youtu.be/VbJUuSFggHk

8 comentaris:

ninona ha dit...

Justament ens hem passat el dinar parlant d'aquest tema.
Estic amb tu: no me'n sé avenir i no vull un país amb aquesta polícia.

ninona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
home fosc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
home fosc ha dit...

Jo tampoc la vull una policia assassina. Ni tampoc vull una societat que prejutja tot un col·lectiu pels fets d'uns quants. Si anessin amb samarretes del barça, cridaríem "Culers assassins"?

Jo crido demanant justícia i que es jutgi als culpables, però no puc criminalitzar tot el cos, aquest és un error en el que caiem molta gent d'aquí, i en el que fem el joc a uns pocs que els interessa que no tinguem ni policia, ni hisenda pública ni cap administració d'estat. Si tu ets d'aquestes persones, perdona pel rotllo que t'he deixat. Però si no ho ets, no li diguis assassí al meu fill, o al meu veí o a tres o quatre amics meus que són mossos i que no han mort ningú, i per poc que puguin mai no ho faran. I fins és possible que tu també en tinguis algun d'amic mosso, i també l'has ficat dins del mateix sac.
I un cop més, dispensa el rotllo.

Carles Casanovas ha dit...

Estic amb la teva opinió Ferran... Jo opino que tenim una policial tant bona com la que més Esperem la decisió del jutge, oi? I llavors potser direm la mateixa cosa o una altre.

Assumpta ha dit...

D'acord amb en Ferran i en Carles.

Un bon noi que conec d'aquí Reus, fill d'una amiga meva, un noi pacífic, totalment tranquil, treballador, amant de la música -es defensa tocant el piano sense haver-ne estudiat mai- va ser APALLISSAT una vegada a Barcelona al final d'un partit d'hoquei Barça-Reus.

Ell anava amb un amic, en cap grup, els dos sols. No eren habituals en aquests desplaçaments però aquella vegada els hi va fer gràcia anar-hi... i uns tarats del Barça els van estovar de valent (suposo que els "molt valents" en veure dos nois que anaven sense cap grup, caminant tranquils, però amb bufandes del Reus, van decidir atacar-los a ells)

Som tots els culés uns energumens?? Jo crec que no. Segur que tu també creus que no.

********************

Per cert... i la trucada amb el comentari "estoy sangrando" abans que arribessin els Mossos i que la Policia espanyola transcriu com "se están quedando" (o alguna cosa així...)?

zel ha dit...

No, crec que tots no, Assumpta, Ferran, Carles... però com més els veig, més veig una colla d'energúmens a l'empara d'un cos que accepta la violència i la legalitza. I no hi ha dret que els doni dret.

Assumpta ha dit...

Mira, ZEL, ho acabo de veure i he pensat en tu, perquè sé que hi pateixes sincerament i de bona fe... Però, a vegades, la bona fe ens fa pecar d'ingenus... Algunes coses així són les que jo penso:

http://www.directe.cat/noticia/324630/ciutadans-vol-rebentar-la-policia-de-catalunya

I em fa molta, molta ràbia. Per tant, totalment d'acord en investigar, en indignar-nos en veure bestieses inhumanes... però mai, mai, mai generalitzar. Això és el que voldrien alguns, que diguem "Els Mossos són... " "Els Mossos tal...", "Els Mossos qual..." i això és absolutament injust, xiqueta.