30 d’abril 2010

qui el va parir

xulo, prepotent, manefla, antiesportista, provocador...
efectiu? segurament, però que el donguin pel sac...
la qual cosa confirma que la voluntat no ho pot tot!

12 comentaris:

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Zel, no t'equivoquis, és llest i astut, un crack. UN ANTIPÀTIC CRACK.

Maria Rosa Ferré ha dit...

Tens raó. L'emprenyament que portem a dins els culers ens fa pensar aixì, però en Vitalis ha donat al clau. Es més astut del que pensem. Sempre ha fet el mateix arreu on ha estat i al final ha marxat per cames perquè ningú li pot perdonar el seu egocentrisme, la seva antipatia i la seva prepotència. Quan es guanya tot queda diluit, però quand es perd... llavors ha de marxar corrents. No voldria pas veurel mai de nou al Barça.

Carme Rosanas ha dit...

No crec que sigui incompatible, és a dir, no ho és, ser llest i astut i xulo, prepotent... i tot el que diu la zel. Pot ser-ho tot.

Manel ha dit...

No, si us plau, al Barça mai!. Encara que tinguessim la seguretat de títols amb ell, no ens mereixem un personatge d'aquesta mena. Indirectament li haurem de tragar perquè estic convençut que li fitxarà en Florentino però... espero que sigui un mal menor.
ara més que mai... ser del Barça és el millor que hi ha...

Assumpta ha dit...

Espero de tot cor que la final la guanyi el Bayern... per alguna cosa és el F.C.B (jeje coincideix en sigles amb nosaltres)

I tot i que el Van Gaal (entrenador del Bayern) aquí hi havia qui no l'apreciava massa, a mi m'agradava i en tinc un bon record.

I és clar que és intel·ligent, però un futbol com el que ell fa no mereix ser guanyador del títol de Campió... A nosaltres ens agrada el futbol creatiu, atacant, imaginatiu... Posar onze tios davant la porteria per evitar que et marquin és lleig.

Mai un tio així al Barça!!

FORÇA BARÇA PER SEMPRE!!

Sergi ha dit...

No és que congenii amb ell, eh, ni entenc que pugui ser tan provocador, però si mires el seu currículum i el seu palmarès és per fer-li reverències. No sé com s'ho fa, però allà on va triomfa. I no poc.

Garbí24 ha dit...

si aquest paio bé al madrid algun dia l'haurem de suportar més sovint....es un cabrón....però es bo

Joana ha dit...

Jo afegiria mal educat i fins i tot s'ha de saber guanyar!

Ferran Porta ha dit...

Per a mi, un crack prepotent, xulo i provocador no és un crack, és un prepotent, un xulo i un provocador. No sé si m'explico.

Anònim ha dit...

Hauria de ser expulsat a cada partit. Aquesta ctitud no es pot permetre en un terreny de joc. Pot ser tot el bo tàcticament que es vulgui, però és inadmisible tanta fatxanderia o preptència a la banqueta. Ja està bé!

Striper ha dit...

Nomes passo a desitjar-te un bon cap de setmana no tinc temps per mes.
Salutacions Striper.
el posT???????

jo artin au ha dit...

... i aquest, qui és?
Una abraçada, Zel (dies sense passar per aquí)