24 de juliol 2010

the last step. Kosovo

"Demanar a Kosovo, maltractat al llarg de dècades d'apartheid i després de la neteja ètnica de 1999, tornar a la llar de la Sèrbia maltractadora, seria com demanar a una dona estomacada que torni amb el seu maltractador per mor de la unitat de la família"
Us n'assabenteu, polítics de la gloriosa España (realment és diferent), que, tant si ho reconeixeu com si no, hi ha camins que només tenen una sortida, i aquesta és endavant?
I prepareu-vos, perquè, poc a poc, amb paciència però sense marxa enrere, ho farem nosaltres, el poble ras, que, ni les coalicions estrambòtiques de darrera hora ens poden dur pel bon camí. Per cert, llegiu això:
:
Joan Ridao, ha indicado en este sentido en unas declaraciones a los periodistas, que su partido respeta que Laporta y otras personas hayan promovido esta iniciativa, "porque el independentismo no es un monopolio de nadie". Ha recordado, de todos modos, que "ERC es una marca concreta, que ofrece independentismo además de izquierdas, pero no sólo esto, sino que es la marca más competitiva, porque se trata de un partido con más de 80 años de historia y que es la fuerza más útil, puesto que es seguro que estará en el Parlament en la próxima legislatura". (tret d'aquí)
Per petar-se el cul, amb perdó, una marca que ofereix independentisme a més a més d'esquerra. Serà pel nom, senyor Ridao, perquè ara per ara, d'esquerra, en aquest país nostre no en tenim. I això em fa por de la nova "Solidaritat Catalana Per la Independència", que no sé jo si passarà per ser un fet testimonial, com ho és, malhauradament, el nostre 10J. Ja sabeu, la pancarta, ja és al museu.
.
Us recomano aquests videos, el darrer pas (i definitiu) de Kosovo.
:
:
:

3 comentaris:

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Hola Zel,

Ara el que importa és anar "tots a una" cara a la Independència, les dretes i les esquerres ja es definiran a posteriori.

Totalment d'acord amb el teu comentari sobre esquerra. D'ERCs en hi han hagut moltes en 80 anys d'història, masses...

garbi24 ha dit...

Potser també ens tocarà a nosaltres, si ho fem bé

Albert B. i R. ha dit...

Sobre el tema del nom que ha comentat el Ridao, és que fins i tot han canviat això. D'ERC a Esquerra. Ni això han respectat.