05 de març 2013

La llei de la selva


Europa, llit de grans prodigis, i mare de grans mals, torna a l'època feudal?. Després de centenars d’anys, quan ja no queda res per colonitzar, terra verge per expoliar, farta de xuclar sang i béns fora del propi continent, veu com els seus amos, els amos de veritat que es perpetuen a través dels segles, els amos del poder i dels diners, ja no tenen més espai per vampiritzar.

Tornen  a imposar la llei de la selva. Que els més forts sobrevisquin, que els més febles desapareguin. Mentrestant, ells segueixen acumulant per un llarg hivern, etern hivern pels desheretats de la vella i podrida Europa. Corruptes, no dubten en somriure beatíficament mentre menteixen.

Els economistes, mudadets, diuen ben somrients que sobra gent. Això és pur feixisme.
Mira les polítiques que apliquen els vampirs, els qui han, hem escollit (som imbècils?)
-educació, els bons i obedients estudiants, que tirin, els altres, desapareguts i apilonats a les aules, a engreixar l’atur, més tries, més apartats, més classisme
-sanitat, els vells, els malalts, els febles, a morir que és el que toca, viure no és de franc, i això es va estenent.
-drets socials, extingits gairebé.
-justícia, inexistent 
-pensament polític, el bo, el correcte és el control dels ciutadans fins l’abús. No ets lliure de pensar ni de protestar, no pots expressar el que saps i sents, o estàs condemnat a la burla i/o a ser apartat, t’han fet creure que tot és culpa teva, que has gastat per sobre del que podies i tu, de bona fe, ho has fet teu, i tant, i ara vius en un “si no ets amb mi, estàs contra mi” En canvi, ells, l’elit, es tapen i es protegeixen.

Quina és la solució? Cap, només llançar-los tots al mar amb una pedra al coll. 

1 comentari:

el paseante ha dit...

Pensa que d'Estat del Benestar i de classe mitjana només n'hi ha hagut del final de la Segona Guerra Mundial fins ara. La resta de la història de la humanitat ha estat de domini d'uns pocs sobre la gran majoria. Tornem enrere.