26 de gener 2008

tornen els memes, encara no sé què vol dir aquesta paraula...

Dos memes en un dia.
El Gatot em va passar aquest. He tardat, eh? però ja vaig dir-te que el faria. Tres coses que porto a la maleta, que no falten mai.
Tinc problemes, eh? Perquè no sé marxar sense tenir les coses quotidianes a l’abast, però en canvi, se me’n fot dormir a qualsevol lloc, no tinc manies. Contradictòria que és una. Va, tres coses.
1- L’assecador de cabells. El necessito, què hi farem, i això que vaig a la perruqueria just quan no puc més, però això de rentar-me el cap, i que em quedi el pèl enganxat a la closca... Jo me l’he d’assecar cap per avall i que voli!
2- Llibres. No un, no, tres com a mínim, diferents estils, per si de cas l’humor em fa voler una o altra cosa.
3- Roba. Això és el que fa que m’acollonin, roba per si de cas... Com que tampoc sé l’humor que tindré ni el temps que farà, que pugui triar, ample, estret, gruixut, prim, mig temps, fred, calor... Sempre em sobra roba, però no escarmento, jo carregada.
Eren tres, però he d’afegir els medicaments, pel mal de cap, per si tinc al.lèrgia, per si em poso malalta, les vitamines... Ben bé com una iaia. I de vegades em deixo el sabó, o la tovallola...però les tres que us he dit sempre hi són!

Un altre. El que em passa el veí de dalt. Les 24 preguntes. És com si fes un examen, som-hi.
1 - Agafa el llibre que tinguis més a prop, vés a la pàgina 18 i escriu la línia 4:.............. Res. He d’anar a la 22 per trobar un text. – força per acabar d’hissar el rei a dalt. La noia tancà – Noves rondalles populars. Joan Amades.
2 - Si estires el teu braç dret, què arribes a tocar? L’estufa de gas del zulo on tinc l’ordinador, a la rebotiga d’en Miquel, perquè a casa m’han segrestat el meu espai. I no hi ha gas, està gelada, em pelo de fred!
3 - Què ha estat l’últim que has mirat per la televisió? La nit al dia, amb la Terribes i en Rajoy de convidat. Quin home tan amant de les llibertats, ni la Terribles el va poder fer parlar amb sinceritat, cap tremolor ni dubte, una imatge i un discurs que si no el coneixes, el votes, us jo juro!!!!!
4- Sense mirar, quina hora és? Dos quarts de quatre.
5 - Ara mira, quina hora és? Dos quarts i mig de quatre. Ostres, quedo parada!
6 - Deixant a un costat l’ordinador, què escoltes? Res, ara mateix, el soroll de la cambra frigorífica, la remor de la meva sogra a la cuina.
7 - Quant de temps vas estar fóra el dia que vas estar més temps al carrer?
Compten els viatges? Si no compten, unes 11 hores sol ser el promig, el viatge, l’escola, dino allà, els contes, més escola, o curset o gimnàs (si tinc bon dia), el cafè, el diari i a casa.
8 - Abans d’estar escrivint al blog, que estaves fent? Dinant. Ai, voleu dir avui o en general abans? Abans de tenir el blog, llegia, llegia, llegia i llegia. I en acabar tornava a llegir.
9 - Què portes posat ara mateix? Sort que no em veu ningú, negre sobre negre i al damunt una bata “pirineus” en dos tons de blau, passarel.la total.
10 - Vas somiar ahir? Sí, cada dia, i normalment ho recordo, perquè somio coses relacionades amb el que m’ha passat que m’ha anguniejat, ho trasllado a l’inconscient, s’ha de ser burra...
11 - Quant de temps vas estar rient l’últim cop que vas riure? Ui, ric molt i molt, i com una bogeta. Ahir al vespre, amb les col.leguis, vam sopar per parlar del viatge a Londres, escapada de divendres a dilluns, que farem la setmana vinent. Vam estrenar un joc de taula boig boig, d’aquells “tonto el més lent de reaccions”... ja us diré el nom, l’aconsello a tothom qui vulgui no pensar en cap misèria.
12 - Què hi ha a les parets de l’habitació on estàs? És un sostre de volta antic, abans eren les corts dels animals, i es veuen els rajols, hi ha un munt de calendaris, i targetes, i llistats de preus...
13 - Has vist alguna cosa estranya últimament? Darrerament, amb la meva “lela”, diminutiu de paral.lela, amiga i ànima bessona, comentem que mai havíem tingut una colla que, arribats l’hora d’anar al pati, romancegessin tant i tant per no baixar i quedar-se a la classe xerrant enganxats a nosaltres. Què voleu, és tal com us ho dic.
14 - Quina és la última pel.lícula que has vist? Cadena de favores. A la tele diumenge passat. Vaig plorar i tot. Una “cursilada” per molta gent, però ja m’agradaria que es podés fer, sóc somiatruites de mena.
15 - Si et fessis multimilionari de la nit al dia..què compraries? No passarà. Però si passés, primer gastaria com boja durant una setmana, les lilaines que no puc comprar, després pagaria tots els deutes, regalaria a la família i amics, que paguessin deutes també. I si en quedessin adoptaria alguna criatura, però llavors hauria de plantejar-me què fer amb la casa que ja no hi cabem i.... Buf, quins maldecaps, més val que no!
16 - Alguna cosa sobre tu. Em capfiquen força els meus desastres personals, voldria ser endreçada, ordenada, no deixar la feina per l’últim moment, tenir-ho tot al dia i controlat i no me’n surto...
17 - Si poguessis fer alguna cosa al món, independentment de la política, què faries? Política? No en faria pas, jo de política, em barallaria amb tothom... Em dedicaria a aprendre art a l’engrós, pintar, dibuixar, tallar fusta, pintar vidre, qualsevol cosa relacionada amb l’artesania popular, des de fer cistells fins a capgrossos.
18 - T’agrada ballar? Molt i molt i molt i molt, ballo sola, acompanyada, per desfogar-me, el ritme que no falti mai...
19 - Què en penses d’en George Bush? Gent com ell m’han fet descobrir que jo també sóc violenta i tinc una mala persona dins, i encara em fan sentir més odi, per ells i per fer-me saber que sóc capaç d’odiar.
20 - Imagina que, per reacció espontània, tens una nena; quin nom li posaries? El que volia posar-li, Mariazel.
21 - Imagina que, en comptes de tindre una nena, tens un nen, quin nom li posaries? El que volia i no em van deixar, per cap dels dos que tinc, Jofre.
22 - T’agradaria viure a l’estranger? Mmmmhhhhh, no ho sé, si de cas, combinaria extrems, molt fred i tropical, però el meu Empordà no té competència.
23 - Què t’agradaria que et digués Déu quan arribis al cel? Si ni hagués, no? El que em dirà, els teus amics t’esperen.
24 - Indica el nom de les cinc persones nominades per a fer aquest test
Ja hi som, tothom qui vulgui... sense limitacions...

5 comentaris:

Salvador Guinart ha dit...

Hola bonica, que passava per aquí i et volia saludar.

Petonets a tota tu!!!!! ;-)

Striper ha dit...

Jo també dormo a qualsevol lloc nomes em cal son.Que es una bata pirineus?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Hola Roser, parlant de memes (que no penso fer si no és necessari :-) te n'he deixat un al blog. Crec que val la pena perquè pot permetre conjugar humor i crítica ;-)

El veí de dalt ha dit...

Molt bé, xicoteta! Entrar al teu blog és sempre una sorpresa per veure quina cançó sonarà!

Unknown ha dit...

Que què vol dir meme?http://es.wikipedia.org/wiki/Meme