25 de juny 2009

buffff, faig el meu informe...i em distrec...

Informe 3r trimestre.
Alumna: Zel

Aspectes maduratius (evolució, personalitat, adaptació, hàbits)

Sol mostrar-se força dispersa, poc constant, la seva evolució és lenta. El seu tarannà rabiüt i impulsiu fa que sovint entri en conflicte amb algun company/a, li costa callar i s’entesta a dir la seva peti qui peti. Li costa adaptar-se a les tasques rutinàries, discuteix algunes normes, fa canvis d’horaris... va força a la seva. A l’hora dels jocs i esbarjo, tendeix sempre a compartir espais amb els més joves, es resisteix a fer-se i intimar amb companys de la seva edat. Els seus hàbits de treball són estrambòtics, comença moltes coses i li costa acabar-les, tot i que la seva capacitat de treball és bona. És capaç de guardar les claus a la capça de reciclar paper, el pen a la bossa de l’esmorzar i les ulleres a la sala del cafè de secundària.

Llengües.
Globalment el treball està prou bé, però s’entossudeix a voler acabar un projecte lingüístic en pocs dies, que prioritzi el català com a llengua d’ús en tots els àmbits, i no té en compte els marges horaris del castellà proposats per les elits academicistes espanyoles, ha deixat els mínims que la llei permet. Esperem que Inspecció li perdoni, tenin en compte que vol engegar un pla Lector de qualitat. Caldria que vigilés, darrerament renega molt. I no ho ha en anglès ni en castellà.

Projectes de medi Social natural i Cultural.
Participa i promou de manera adequada totes les activitats relacionades amb l’entorn i la natura, treballa els tallers conjuntament amb el Museu del poble. S’entesta en fer constants les observacions a l’aula i fora ( altrament dit, fins i tot es pot encantar amb un escarbat i que acabi dins la capsa lupa) i vol fer ús d’instruments científics de laboratori en edats primerenques. L’importen tres cogombres els currículums oficials, però para molta atenció al currículum ocult, la qual cosa (pensa ella) afavoreix les actituds no sexistes, respectuoses amb l’entorn multicultural i que promouen el respecte a les persones i el medi ambient. Però alerta, fuma! i això no lliga. No se li pot demanar una programació, perquè no n’acaba de complir sencera cap ( i això que les de l’any segueixen les pautes del departament) i sovint segueix camins alternatius. Això fa que hi hagi algun conflicte amb algun company de l’escola.


bé...podríem seguir, però, voleu dir que val la pena?

17 comentaris:

Anònim ha dit...

LA CONTRADICCIO ES SENYAL INEQUIVOCA DE INTELIGENCIA.
QUINA POR FAN ELS PERFECTES.
JUGANT AMB BCN

Ferran Porta ha dit...

Com va allò... "Progressa adequadament"! És així com es diu? Si aquesta és la fòrmula, estic seguríssim que és la que et pertoca.

Petons, mestra!

Carme Rosanas ha dit...

Val la pena, perquè ens ho passem bé llegint-te i ens sentim orgullosos del teu informe... Aquesta és la Zel que estimem!

Una abraçada.

merike ha dit...

Venia per a la música meravellosa de nou. Altrament els teus texts són massa complicats per a mi..

kweilan ha dit...

Una bona alumna que treu un excel.lent informe.

Una ha dit...

Ya falta poco para el final del curso,esta la parte más desagradable,la de poner en números y palabras tantos esfuerzos e ilusiones compartidas con ell@s.
Luego queda el inventario de clase,la MEMORIA,los avances del próximo curso y después unas semanas para recargar pilas después de un año duro para tí,pero ¡NENA,TÚ VALES MUCHO!
Besos

Clidice ha dit...

ja és bo saber-se una mateixa i després ... oblidar-se'n i cremar l'informe i a gaudir! :) tse tse això del tabaaaaccccc ... necessita millorar :P

Joana ha dit...

Renegar? en català suposo...és allò de la riquesa de la llengua no?
Au! que has aprovat segur!

DOLORS ha dit...

Mira per on? Et veig "ben retratada" que diuen aquí ! hehehe! He rigut molt i provaré de fer el meu informe! M'ha agradat la idea!

Asimetrich ha dit...

Conclusió: Donades aquestes característiques, de gran serà blocaire ... sense remei.

una abraçada!

Marta ha dit...

El sentit crític i de superació porta implícita la contradicció.

PS ha dit...

Benvinguda al club dels inconstants ,tastaolletes.Què hi farem...som així, i no vol digui que sigui dolent ésser-ho, com a mínim no ens avorrim mai.
La resta, aproves sobradament, amb matrícula d´honor, si és que encara existeixen.
Llàstima del tabac,nena.Però aixó són figues d´un altre paner...

Núr ha dit...

Crec que amb aquest informe, si t'hagués tingut de mestra, series la meva preferida! :)

nimue ha dit...

jejeje! quin informe tan exhaustiu!!! doncs jo et passaria de curs! ;)
B7s!

Trini González Francisco ha dit...

Progressa adequadament ;)

sargantana ha dit...

jajajaj que bona....
jo tambe crec que es mereix un progresa adecuadament.
i si fuma...que???
hem de deixar quelcom per el curs vinen no?
un peto, bonica!

yraya ha dit...

Pues yo que quiere que te diga con ese pedazo de informe, te tengo más que aprobada y con un sobresaliente.

¡¡que bien se está de vacaciones, verdad!!, aunque la verdad que echo de menos a los menudos.

Molts petons