14 de juliol 2010

no la despenjaré, morirà amb mi! (ràbia sorda)

i quan es faci malbé, la substituiré per una altra, però no despenjaré més l'estelada del balcó... i no vull l'estelada de ningú, de cap partit, vull la del poble ras, la que ens doni el dret a fotre'ls fora, acabaré sent més àcrata del que ja era...
:
n'estic fins als sants pebrots d'aquesta colla d'animals, que no ens parlin d'educació, de responsabilitats, de civisme, de galindaines que no valen de res, perquè, tothom ho sap i els mestres ho practiquem, o volem fer-ho, només s'educa amb l'exemple...i l'exemple d'aquesta colla de cabrons és desgraciadament nefast, mentiders, brètols! repeteixo, el vostre exemple, polítics barruts, és de pena, de punyetera pena!
.
ja sé que ens enganyen sempre i constantment, però és de jutjat de guàrdia que dissabte fossin tots a la mani, junts, portant senyeres, i ara, no són capaços de posar-se d'acord per aprovar un referèndum...
.
la mare que us va parir a tots, sou una colla de cínics, de porcs mal abeurats, que diuen al meu poble, prou d'enganyifes, de viure a cos de rei gràcies a nosaltres i de no fotre res, però ben bé res, gastar tratjos i gastar imatges i estones dels diaris, garlar, xerrotejar i no dir-ne ni una a consciència, que mentiu més que no pas obriu la boca, (que fins i tot el López Tena abandona el partit!)
.
Convergència, Esquerra, on són els vostres principis de som una nació? De segons qui ja no ho esperàvem, però, tot i que no sou sant de la meva devoció, m'havia arribat a creure un cert somni d'esperança... Aneu a la merda, tots!
:
:
i la cançó del dia...
:

8 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Tinc certa por al vandalisme, és com si visqués en un primer, només per això no tinc penjada l'estelada, hi tinc la bandera catalana.

Avui som més que fa quinze dies zel, que pensen com nosaltres.
A veure si en podem treure profit d'una vegada!

sànset i utnoa ha dit...

Que se'n vagin a la merda!

Xapeau! comparteixo plenament tot el que escrius i com et sents.

Nosaltres tampoc hem despenjat l'estelada del balcó. I s'hi estarà, com la teva, fins que l'hagi de substituïr. I quan la substitueixi, en compraré una de més gran, que una bandera tan bonica s'ha de veure de ben lluny!

*Sànset*

Anònim ha dit...

Jo tampoc penso treure l'estelada del balcó. Allà s'hi quedarà una llarga temporada!
M'ha agradat molt el que has dit que només s'educa amb l'exemple.
Sobre què fer a partir d'ara, jo ho tinc molt clar: treballar perquè la candidatura independentista tingui els millors resultats possibles. A veure si això serveix perquè gent com el propi Alfons López Tena i el Joan Laporta decideixin presentar-se plegats!

Clidice ha dit...

Tenim uns becaris al suposat govern de la Generalitat, ens surten les fotocòpies molt cares, massa, per continuar així. A veure si podem trobar gent que no se senti deutora de Madrid, gent sense complex de colònia. Serà possible?

Què t'anava a dir ha dit...

comença l'espectacle.

Carme Rosanas ha dit...

Jo també estic molt enfadada, zel, tens tota la raó!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el que no tinc massa clar és que tot passi per unes eleccions, malgrat tot la meva aposta (agosarada) i compartida per companys i companyes propers va per aquí, i no es limita al tema nacional estrictament, ja que cal vincular-lo a moltes temàtiques que formen el combat de l'esquerra-esquerra, o sigui d'una esquerra que no té massa a veure amb l'ensarronada del tripartit...

heus aquí:

l'esquerra alternativa ha de plantejar batalla al carrer, a les eleccions (malgrat que ho fem amb el nas tapat) i a totes les lluites.
Cal un moviment ampli on ens podem sentir còmodes els que lluitem contra el capitalisme, en favor de l'autodeterminació, amb l'ecologisme combatiu, el feminisme i l'antifeixisme. Un bon programa per sortir del període autonomista i obrir el procés d'autodeterminació, per plantar cara a la crisi del sistema capitalista, per ser fidels a les lluites territorials i sectorials de signe ecologista, contra la dominació i les exclusions, per el feminisme i contra el feixisme i el racisme....

tot això avui pot ser el material de treball per una alternativa de base amb el suport de l'esquerra anticapitalista, de l'esquerra independentista, de l'ecologisme combatiu i de centenars de lluitadors i lluitadores que apunten en la mateixa direcció.

Els de Revolta Global volem participar d'aquesta moguda i aportar el nostre gra de sorra en un espai que ha de ser gran, obert i generós amb les maneres de fer i les cultures polítiques dels que hi participin.

som-hi!

Punt Petit ha dit...

Ara és la nostra, alguna cosa hem de fer , sortir al carrer i cridar, tirar pedres, i això si tots amb l'estelada al balcó que ahir vaig estar a Barcelona i no podia ni mirar a munt ple de banderes espanyoles !!!