22 de setembre 2010

desdibuixada

entre els sindicats, que quan s'expliquen posen els pèls de punta, la indefinició i pèrdua de sentit de com pendre'ns seriosament que cal fer vaga (sabent que la vaga en aquest país sempre ha dut un retorn de la dreta més dreta), però sabent també que estem fotuts, però que molt fotuts... i pensant que polítiques laborals més cabrones que aquesta, potser ni la dreta més dreta faria ara (es pot anar gaire més lluny ?), ja no pots dir que se't posa cara de babau, directament perds la cara...

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres, és cert, perquè aquí manaven les esquerres, no?

eudald ha dit...

ni a dreta ni a esquerra hi ha un pam de net... i en aquest país la classe política actual no pot estar a l'altura de les circumstàncies...
No et diré que s'ha de deixar de lluitar, és clar, però de moment no t'hi atabalis que no ho capgirarem pas en quatre dies!
salut i paciència!

Ferran Porta ha dit...

Una de les coses bones de viure a l'exili és que t'estalvies els arguments dels sindicats nostrats, que són per plorar.

S'hi podrà estar més o menys d'acord, però si un dia vols veure "sindicalistes" amb un parell de collons, puja a Alemanya. Els tenen francament ben posats.

Striper ha dit...

Mentres no perdem l'esma..

Garbí24 ha dit...

Tot acabarà en un no res....la gent està farta de tot i de tots

montse ha dit...

Cal posar-hi remei, sinó passarem a ser uns perduts, com aquella serie de tanta audiència.

Salut i endavant!!!!

de revolta maresme ha dit...

jo faré vaga, diguin el que diguin els sindicats, el que compta és la lluita necessària contra el capitalisme i això transcendeix el dia 29... resistències!

el dia 29, un dia més en la lluita que molts ja porten des de fa més temps que les centrals sindicals majoritàries.

estic per la vaga i per continuar la lluita que els de ccoo i ugt no continuaran

http://premiademarx.blogspot.com

Anònim ha dit...

Si fem vaga els sindicats es posaran la medalla, si no la fem, un govern espanyol que porta a termes polítiques més de dretes que el propi PP de l'Aznar. Fa ràbia perquè, finalment, acabarem instrumentalitzats pels uns o pels altres. Però fer vaga és l'única forma que ens queda per expressar-nos. Per desgràcia, sembla que la gent no està gaire animada a anar-hi. Serà un dia complicat.