25 de setembre 2010

Mas, ai las... (hihihi)

P. ¿Va a hacer huelga el 29-S?
R. No. Nunca he hecho huelga
. (Artur Mas dixit)




Bo, clar, com ha de fer vaga qui no ha sigut mai un treballador sotmès a allò que patim els "treballadors de carrer", per dir-ho en un llenguatge que tots entenen.

Només llegim l'entrevista, i ja l'anirem contestant mentre ell diu sense dir res clar, el de sempre.

Bo, bo quan diu que no s'ha de dir quelcom aquí i diferent allà...qui no recorda les seves votacions o abstencions que han ajudat a perpetuar les polítiques que patim? I els seus pactes a l'esquena?

Bo, bo quan diu que si t'enganyen una vegada és culpa dels altres, si són dues és culpa teva. Senyor Mas, ens enganya amb el seu suposat independentisme, ara que es perfila com possible guanyador, ja va posant fites, i números i majories (àmplia majoria, diu) que fins i tot etiqueta en el 60%.

Bo, bo quan posa una grandiloqüent frase, "primer aixecar el país econòmicament". A qui vol fer creure que depèn de vostè? A qui vol enganyar, si sabem que aquesta frase ara mateix no vol dir res ni està a les seves mans? Tenim una reforma laboral suicida, una previsió d'atur creixent i una taxa de pobresa en caiguda lliure, engreixant-se com una bola de neu. Però d'això, vostè no en sap res ni ho pateix. Vostè té el lloc garantit.
Els treballadors joves, els qui tenen contractes miserables, els qui estaran pendents de si el seu perfil és l'adient, els qui ara estudien o busquen feina, no necessiten la seva foto amb vestit de mudar regalant vides, i a sobre, que els digui que ara no és moment de fer vaga. Quan doncs? Si prou ens ho descomptaran del sou, i els de sempre seguiran tenint beneficis, els seus amics, els seus socis.


5 comentaris:

Peter ha dit...

I hope that this general strike on 29 September will not affect our travel plans.
I have really looking forward to Emporda, I know it's time for mushrooms, beans and peas and that his fall is wonderful.
Sorry but the other day I forget to send me E-mail: pensionlola@gmail.com.
Sincere hugs and kisses.

Have a nice day Zel.

Anònim ha dit...

No es pot sortir de la crisi ni aixecar el país sent una simple autonomia. Només mitjançant un estat propi podem crear un nou marc legal diferent que ens doni les eines i recursos necessaris per a tirar endavant.
Sobre el team de fer vaga, esperaves una resposta diferent? Però és que ni ell ni cap dels que estan ara al Parlament.

sànset i utnoa ha dit...

Sento ser-te tant franc i políticament incorrecte, però quina merda de polítics perdonavides que tenim. Se'ns riuen a la cara. És ben vergonyós.

I dins de tots els mals no sé si prefereixo una majoria absoluta de CiU o que pactin amb el PP... que si ho necessiten ho faran. Ja ho sabem. Ai... i aquella manifestació del juliol, algú se'n recorda???

*Sànset*

Magda ha dit...

Si Déu no ho impedeix, i Déu no existeix i si existeix ja sabem que no li van aquest tipus d'accions, el senyor Mas serà el "nostre" president d'aquí a poc, i ens diran que cal respectar-lo i respectar el que dictamini perquè això és la democràcia. Jo avanço que no em sentiré moralment obligada a aquest respecte perquè no l'hauré votat, perquè més d'un 50% de la gent que viu a Catalunya no l'haurà votat i perquè penso que la democràcia és una altra cosa.

Sobre el tema de la vaga, hi ha alguns diputats que ara estan al parlament que hi estan d'acord i que hi treballen per aconseguir que sigui un èxit, són pocs i és possible que en altres coses no hi estiguem d'acord, però a Déu el que és de Déu i al Cèsar el que és del Cèsar. Tenen semblances els polítics, segurament, però no podem anar repetint el tots són iguals, és una cantarella massa fàcil i que interessa bàsicament a la dreta. El discerniment és essencial a la raó.

jo artin au ha dit...

Estic d'acord am mister Mas (que em passa? Res) No és moment, ara de vagues; s'hauria d'haver fet abans de tenir disposades i beneïdes legalment les càrregues homicides llençades contra drets laborals (humans en últim terme). ¿Contra la crisi més precarietat laboral i, per altra, banda una colla d'experts en economia fen càlculs excloents del patir de les persones i sir Artur sense una paraula crítica vers aquesta precarietat laboral? He d'anar malgrat tot i tal com tenia previst a la vaga.