29 de desembre 2012

sense paraules

Segons el mossèn, això passa per culpa nostra.

Violada durant una hora, per uns quants homes, en un autobús. Ja ha mort. Inexplicable.
Vaja, el mossèn de San Terenzo té la seva teoria (no és l'únic, eh?)

Nel documento si legge, testualmente: "Femminicidio: le donne facciano autocritica, quante volte provocano?" o, ancora: "Possibile che in un sol colpo siano impazziti tutti?" "cadono nell'arroganza e si sentono indipendenti" o, ancora: "Donne e ragazze in abiti succinti provocano gli istinti, facciano un sano esame di coscienza: forse ce lo siamo andato a cercare"

Il parroco di San Terenzo, un piccolo  paese che si affaccia sul golfo della Spezia cantato da poeti di tutto il mondo. In una lettera affissa nella bacheca della Chiesa, don Piero Corsi si scaglia contro le donne e le loro "responsabilità" nel caso di omicidi, stupri e violenze sessuali. La tesi è semplice: "Colpa della donna che provoca con abiti succinti". Il documento è un estratto dalla lettera apostolica 'Mulieris dignitatem' commentata dall'editorialista del sito Pontifex.it



11 comentaris:

Oliva ha dit...

QUE VOLS?...ALLA ON NO N'HIA NO AN RAJA.

Carme Rosanas ha dit...

Jo que no crec gaire res... sempre penso que aquests capellans i bisbes que diuen aquestes barbaritats i que creuen en un cel i a sobre es pensen que hi aniran... es quedaran ben fotuts, perquè seran els que cremaran més i més... als lloc més fondos de l'infern.

Ells si que provoquen i ningú no els mata, coi!

Elfreelang ha dit...

Zel callo i serro les dents si no la diria grossa i ben grossa...aquest tal mossen hauria de rebre com a castig diví veure's convertit en dona i ser violat .....

Josep ha dit...

Que podem esperar de la secta amb més sort del món. Ara torna a ser el seu moment i si poguessin tindríem una altra Inquisició. Són uns malparits.
Si us plau, que algú em digui que no pot ser el Déu de la misericòrdia infinita que ens diuen. O digui qui és el seu distribuïdor, i que baixi d'una punyetera vegada a fer-los fora a tots.
I els "catòlics" no diuen res?

Una abraçada, Zel.


   

cantireta ha dit...

Sempre han estat masclistes, els catòlics. El mal és que les dones catòliques se n'hi han tornat, i tampoc gosen pensar per elles mateixes. Els bisbes aixines són un estorb per a la societat moderna. Proposo que se'ls ofegui amb la santa forma.

Un capellà que vaig conéixer va dir que els discapacitats eren així per voluntat divina, que les medecines poc farien per millorar la seva vida. Li vaig dir que callés, que si no faria el viatge de 10 km en cotxe a peu. Va callar. Mai més ens vam parlar tret per dir-nos bondia.

cantireta ha dit...

I no vaig a missa per no sentir bajanades. Amb l'Intereconomia, la 1 i llegir El País en tinc de sobres.

Joan Guasch ha dit...

Potser ja és hora de recuperar la figura dels castratti. Aquests "masclots" se'ls arreglarien molts problemes.

Mr. Aris ha dit...

que fort! Més d'un catòlic voldria que les dones portesin burka, ara, després se'n van amb prostitutes...es la doble moral.

zel ha dit...

Tots coincidim, i el més fotut és que aquest ho diu, però n'hi ha molts que ho pensen, casumcoi.

novesflors ha dit...

M'apunte al que diu Elfreelang.

el paseante ha dit...

Sóc home i penso que anem evolucionant. Potser massa i massa lentament. Però, un dia, aquestes barbaritats que fem els homes contra les dones formaran part dels llibres d'història.