24 de juliol 2019

ramats


Quants podríem ser aquest any a la mani de culte?
Probablement un milió?
Doncs bé. Piquem fort. Repartim-nos.
30.000 envoltant Parlament, un altre igual envoltant Jutjats, i així amb tots els centres de poder i trànsit de mercaderies. I fronteres.  En algun indret exagero, no en calen tants, però, repartim-nos intel·ligentment, essent molts per defensar-nos i prenent el territori.
Només tindrem llibertats si les lluitem. Estem (molts) farts de coloraines i d'aguantar el lliri.
Ahir, al Puig de les Basses, només ens faltava el foc de camp. Fins i tot es va cantar innocentment el "no serem moguts". Serem burros? Aixi no anem enlloc. I surt el bonàs i, després de dos anys, diu "hem de seguir fent, més val això que res"
Doncs amb aquests, això és res, se'n foten de nosaltres.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Si això que expliques es pogués mantenir al llarg del temps, et diria que sí. Però si anem a ocupar llocs de poder, carreteres, centres de transport importants (que no són tan fàcils de controlar sense coneixements), quanta estona ens hi quedarem. Quanta gent disposada a passar-s'hi dues, tres setmanes? Molt poca, ja t'ho dic ara. Sortir a fer una mani (de merda) ho accepta tothom. Quedar-se més d'un dia, ni un 10%. I més dies ja només quatre gats. La teoria és molt maca, i potser seria efectiva. Però per mal que em faci reconèixer-ho, no som aquesta mena de poble. Per no dir que tindrem l'altra meitat del poble en contra.

Carme Rosanas ha dit...

Estic d'acord amb tu i desgraciadament també amb en XeXu, o al menys, ara, de moment, és el que sembla.
No sé si tornarem a sentir-nos mai més com l'1 -O.

Josep ha dit...

Jo repassaria les imatges de la Diada el 1988. Menys trolls a les xarxes, menys hiperventilació, menys sermons, i més anar per feina.

MARY JAMES ha dit...

One of the best decision i ever made was contacting Dr Otonokpo to help me get my lover back, I was life filled with happiness after i contacted Dr Otonokpo because he didn't just bring my lover back to me he also made our love for each other more unique and superb. If you need to spice your relationship with more love and attention contact Dr Otonokpo on his Email Address otonokpotemple@gmail.com, call/whatsapp him via his contact +2348114129781 and be happy just like i am, thanks Dr Otonokpo for your great work.